Fokus Digital Services

Живот без световъртеж, сънливост, главоболие, отпадналост, умора, високо кръвно налягане, подуване на корема, храносмилателни проблеми!

Отървете се от токсините и ще го имате!

Прочетете част от свидетелствата на опитали детоксикиращите пластири:

"След като носих пластирите за една нощ, на сутринта за моя изненада видях, че те са станали черни от страната, която беше долепена за краката ми. Черната част на пипане беше мазна и доста неприятна. Като го видях, направо се уплаших, защото явно това е било в тялото ми, преди да бъде извлечено. Оттогава насам използвам пластирите редовно."
Анета В., Пловдив

"Факт е, че се храним, пием и дишаме все вредни вещества. Затова не трябва да се чудим защо се разболяваме толкова често. Детоксикацията е станала една от основните ни нужди и съм щастлив, че открих пластирите, които ми помагат да се отърва от вредните вещества в тялото ми. В действителност се чувствам много по-добре, откакто ги използвам."
Велизар П., София
И то много просто: вечер, преди да си легнете, сложете на стъпалата си детоксикиращи пластири.

През 8-те часа дълбок сън пластирите ще абсорбират токсините от тялото Ви така, че на сутринта ще видите всичко, което пластирите са попили.

Процесът на абсорбирането е възможен благодарение на специалните вещества, които платсирите съдържат: оцет от бамбук, турмалин, хотозан, декстрин, растителни фибри, витамин С, прах от отрицателни йони.

Какви ползи Ви предлагат детоксикиращите пластири:
премахват токсините от тялото Ви;
изчистват кръвта Ви;
стимулират регенерацията на клетките;
подобряват съня;
подобряват имунитета;
отстраняват неприятната телесна миризма.


Елиминиране на токсините от тялото в 4 лесни стъпки

Детоксикиращите пластири, обогатени с растителни фибри и турмалин, са особено лесни за използване, но дават множество положителни ефекти за тялото. Най-хубавото е, че работят, докато Вие почивате.

Стъпка 1:
Измийте краката си и ги подсушете добре с кърпа. Отстранете предпазната лента от пластирите.

Стъпка 2:
Поставете пластирите в центъра на ходилото, веднага след като отстраните предпазната лента.

Стъпка 3:
Оставете пластирите да действат за 8-10 часа. За най-добри резултати е препоръчително да ги използвате преди лягане.

Стъпка 4:
След 8-10 часа отстранете пластирите и измийте краката си.


Внимание:
Пластирите са направени от мек материал, който не може да се разтяга и не бива да се раздърпва. Не отстранявайте нито една друга част от пластирите, освен предпазната лента, преди да ги поставите на ходилата си. Продуктът не се препоръчва за хора с чувствителна кожа и изисква медицински контрол при деца, хора, подложени на лечение, бременни или кърмещи жени. Да не се използва при алергия към някоя от съставките.
Пазете на място недостъпно за деца. Съхранявайте в хладно, сухо място далеч от слънчева светлина. Размерите на частта, обогатена с активни вещества е 6 х 8 см, размерът на пластира е 10 х 12 см.


Защо детоксикиращите пластири са толкова ефективни? Тайната се крие в специалните съставки!

Турмалин - полускъпоценен минерал със способността да излъчва естествена инфрачервена радиация. Тази радиация, както са показали модерните медицински проучвания, има способността да прониква в тъканите на тялото, да разширява капилярите, да обогатява кръвта с кислород, като по този начин премахва токсините и подобрява действието на основните органи.

Бамбуков оцет - познат като чикусаку в Япония, бамбуковият оцет е известен с полезното си въздействие върху здравето на косата, кожата и тялото. Това се дължи на факта, че оцетът е богат на огранични хранителни вещества, извличани по натурален начин от бамбука, което има важна роля в детоксикирането.

Хитозан - това е екстракт от ракообразни, които са специален източник на фибри Това е дължи до известна степен на факта, че въглехидратите и протеините не са налице при растенията, но ги има при животните. Помага за ограничаване абсорбирането на мазнини от храната, като по този начин помага да се намалят нивата на холестерол и да се понижи теглото.

Витамин С - основна необходимост за човешкия организъм. Той защитава тялото от свободните радикали, гони инфекциите и пази костите здрави. Има благотворно въздействие върху производството на колаген, основният протеин, който изгражда съединителната тъкан.

Прах от отрицателни йони - това е специален прах, който освобождава отрицателни йони (молекули на кислорода с допълнителен отрицателен заряд). Отрицателните йони стимулират и хармонизират повечето жизнени процеси, но също повлияват добре на емоционалното състояние. Други техни ефекти са концентрацията на йони, която подобрява имунната система, елиминира главоболието и дихателните раздразнения.


Често задавани въпроси:

1. До какво води натрупването на токсини в организма?
Лош имунитет, болки в краката и ставите, слабост, главоболие, безсъние, световъртеж, непрестанна умора и т.н. Натрупването на токсини в организма води до сериозни болести и акумулиране на тежки метали, които не могат да се елиминират от тялото и често водят до рак.

2. Как действат детоксикиращите пластири?
Процесът е сравнително подобен на този, при който хранителните вещества се транспортират от корените към листата при растенията. Разликата е, че тук се транспортират токсини, метаболитни остатъци и тежки метали, директно извлечени от лимфата. Ключов фактор за процеса е инфрачервената радиация, излъчвана от турмалина и отрижателните йони, генерирани от специалния прах в състава на пластирите.

3. Пластирите премахват ли неприятната миризма на краката?
Да, те имат ефекта на смекчаване на неприятните миризми на краката. Те още предотвратяват гъбичките и помагат на кожата да остане по-еластична.

4. Колко дълго трябва да се използват пластирите?
Препоръчително е да се ползват за период от 4 до 6 седмици, 4 пъти годишно, тъй като вредните вещества се натрупват в тялото непрекъснато, което изисква непрекъсната детоксикация. Най-добър ефект пластирите показват при поставяне вечер преди лягане и носене в продължение на 10 часа.


5. Пластирите имат ли нещо общо с рефлексологията?
В рефлексологията ходилото се счита за "представител" на всички органи в тялото с над 6 акупинктурни точки. Проникването на инфрачервените лъчи, генерирани от турмалина, лекува и енергизира тялото чрез стимулиране на тези точки от ходилото.

6. Колко пластири се съдържат в една кутия?
Една кутия съдържа 10 пластири, достатъчни за 5-дневна употреба.

7. Мога ли да върна пластирите, ако считам, че не ми помагат?
Да. Можете да върнете пластирите в неповредена опаковка до 30 дни от закупуването им и ще получите парите си обратно.

8. Има ли някакви препоръки за ползването на детоксикиращите пластири?
Продуктът не се препоръчва за хора с чувствителна кожа или алергии, също не се препоръчва за бременни и кърмачки. Необходимо е да пиете поне 2 литра вода всеки ден, за да възстановите водния баланс на тялото си.

Не се колебайте! Вземете своите детоксикиращи пластири още сега и подобрете чувствително здравословното си състояние!

Ето какво още си закупиха използващите детоксикиращите пластири:

Форма за поръчка

Поставете отметка на желаните продукти:

Попълнете

Телефонният Ви номер е необходим, за да се свържем с Вас относно Вашата заявка .
Предоставените от Вас данни са лични и попадат под специална защита, по смисъла на Регламент (ЕС) 2016/679. Давам съгласието си "РС издателство и бизнес консултации" ЕООД да събира и обработва попълнените данни в този талон. Информационна бележка!!

Условия за връщане и рекламация

* Полетата маркирани със звездичка са задължителни!

ЗАЩИТА НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ